FAQMiten Glasbruketiin löydetään?

Kotisivuilla on karttalinkki Yhteys-otsikon alla. Osoite on Lasitehtaantie 280, 66950 MUNSALA.
Kun saavutte lasitehtaalle, näette ensimmäisenä vasemmalla talo 5:n erillisen pihatien. Hieman eteenpäin näkyy kahden muun talon pihatie.

Miten saa avaimet taloon?

Jokaisen talon oven vieressä on avainlaatikko.
Ennen vierailua ilmoitamme avainlaatikon koodista, laskutuksen yhteydessä. Jos koodi ei ole jostain syystä saapunut ennen vierailuanne, soittakaa tai lähettäkää sähköpostia!

Miten keittiö on varustettu?

Keittiö on täysin varustettu kaikilla keittoastioilla, laitteilla ja astioilla. Pöytäliinat ja -koristelut, kynttilät ja vastaavat eivät sisälly varusteluun, joten ottakaa omat mukaan, jos haluatte.
Talossa 5 löytyy astiastoa 50 hengelle ja kahdessa muussa talossa 20 hengelle. Astiastoon kuuluu erilaiset lasit, lautaset ja aterimet. Samppanjalaseja löytyy myös.

Kuinka monta vuodepaikkaa löytyy talosta ja onko mahdollista saada lisävuoteita?

Jokaisella talolla on kolme makuuhuonetta, kussakin 2 vuodetta. Sängyt ovat valmiiksi pedattuja kun saavutte taloon. Lisäksi löytyy kolme lisävuodetta, jotka voi asettaa taloon minne haluaa. Lisävuoteisiin kuuluu myös petivaatteet. Jos toivotte enemmän lisävuoteita, voimme toimittaa ne, sis. petivaatteet, lisämaksua vastaan. Tästä tulee sopia varauksen yhteydessä.

Löytyykö pyyhkeitä?

Jokaisessa talossa on pieniä ja isoja pyyhkeitä 10 hengelle.

Saadaanko ulkoporealtaan vesi vaihdettu, oleskelun aikana?

Voimme vaihtaa ulkoporealtaan vesi teille, 50€ lisähintaan.
Ota yhteyttä asiakaspalveluun päivä ennen, vesi vaihdetaan seuraavana päiväna klo.9-13. (mahdollista vain arkisin)

Löytyykö grilliä?

Jokainen talo on varustettu isolla ulkogrillillä terassilla. Kaasu sisältyy myös.

Onko lemmikit sallittu?

Kaikki talot ovat allergiaystävällisiä, joten lemmikkieläimiä ei saa tuoda sisälle.

Entä loppusiivous, sisältyykö se?

Loppusiivous sisältyy, mutta jos olette isompi ryhmä toivomme että tiskaatte sitä mukaan kun käytätte, niin että kaikki likaiset astiat mahtuvat tiskikoneeseen.
Ylimääräisestä siivouksesta, normaalin määrän lisäksi, veloitamme 60 € / tunti.

Milloin maksan varukseni?

Veloitamme 10-30 päivää ennen oleskelua. Pidempiaikaiset varaukset (3 päivää tai enemmän) pitää olla maksettu viimeistään eräpäivänä, muuten varaus hylätään. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin jo olemassa oleville varauksille. Varauksiin sovelletaan oleskeluhetkellä voimassa olevia hintoja.

Paljonko maksaa varauksen peruutus?

Jos varaus peruutetaan viimeistään 30 päivää ennen sovittua saapumispäivää, peruutus on maksuton. Jos varaus peruutetaan alle 30 päivää ennen oleskelua, pidätämme oikeuden sisällyttää 20% majoituksen hinnasta. Jos varaus peruutetaan alle 7 päivää ennen oleskelua, pidätämme oikeuden sisällyttää 50% majoituksen hinnasta.