FAQMiten Glasbruketiin löydetään?

Kotisivuilla on karttalinkki Yhteys otsikon alla. Osoite on Lasitehtaantie 280, 69500 MUNSALA.
Kun saavutte lasitehtaalle, näette ensimmäisenä talo 5:n vasemmalla. Sillä talolla on erillinen pihatie, hieman myöhemmin tulee kahden muun talon pihatie.

Miten saa avaimet taloon?

Jokaisen talon oven vieressä on avainlaatikko.
Ennen vierailua ilmoitamme avainlaatikon koodista, laskutuksen yhteydessä. Jos koodi ei ole jostain syystä saapunut ennen vierailuanne, soittakaa tai lähettäkää sähköpostia ennen vierailua!

Miten keittiö on varustettu?

Keittiö on täysin varustettu kaikilla keittoastioilla, laitteilla ja astioilla. Pöytäliinat ja -koristelut, kynttilät ja vastaavat eivät sisälly varusteluun, joten ottakaa omat mukaan jos haluatte.
Talossa 5 löytyy astiastoa 50 hengelle ja kahdessa muussa talossa 20 hengelle. Astiastoon kuuluu erilaiset lasit, lautaset ja aterimet. Samppanjalaseja löytyy myös.

Kuinka monta vuodepaikkaa löytyy talosta ja onko mahdollista saada lisävuoteita?

Jokaisella talolla on kolme makuuhuonetta, kussakin 2 vuodetta. Sängyt ovat valmiiksi pedattuja kun saavutte taloon. Lisäksi löytyy kolme lisävuodetta, jotka voi asettaa taloon minne haluaa. Lisävuoteisiin kuuluu myös petivaatteet. Jos toivotte enemmän lisävuoteita, voimme toimittaa ne, sis. petivaatteet, lisämaksua vastaan. Tästä tulee sopia varauksen yhteydessä.

Löytyykö pyyhkeitä?

Jokaisessa talossa on pieniä ja isoja pyyhkeitä 15 hengelle.

Löytyykö grilliä?

Jokainen talo on varustettu isolla ulkogrillillä terassilla. Kaasu sisältyy myös.

Entä loppusiivous, sisältyykö se?

Loppusiivous sisältyy, mutta jos olette isompi ryhmä toivomme että tiskaatte sitä mukaan kun käytätte, niin että kaikki likaiset astiat mahtuvat tiskikoneeseen.

Milloin maksan varukseni?

Lyhytaikaisista varauksista (1-2 päivää) veloitamme varausmaksun 10-30 arkipäivää ennen tuloa.
Pidempiaikaisista varauksista veloitamme 20% heti varauksen yhteydessä ja 80% 10-30 päivää ennen tulopäivää.

Paljonko maksaa varauksen peruutus?

Lyhytaikaisista varauksista emme veloita maksua jos peruutus tapahtuu 30 päivää ennen tulopäivää.
Pidempiaikaisista varauksista joista on velottu osamaksu – pidätämme oikeuden pitää etukäteismaksun jos korvaavaa varausta ei löydy. Jos varaus voidaan kokonaisuudessa myydä toiselle asiakkaalle, etukäteismaksu maksetaan takaisin.