FAQHur hittar man fram till Glasbruket?

På hemsidan finns en kartlänk under rubriken Kontaktuppgifter. Adressen är Glasbruksvägen 280, 66950 MUNSALA.
När ni kommer till glasbruket ser ni hus 5 på vänster sida. Det huset har separat infart. Lite senare kommer infarten till de två andra husen.

Hur får man nyckeln till huset?

Det finns en nyckelbox bredvid dörren till respektive hus.
Före vistelsen meddelar vi koden till nyckelboxen i samband med faktureringen. Om koden av någon anledning inte kommit fram före er vistelse, ring eller mejla före vistelsen!

Hur är köket utrustat?

Köken är fullständigt utrustade med alla kokkärl, tillbehör och servis. Det som inte ingår är ifall ni vill ha dukar på borden och dekorationer, ljus o dylikt så bör detta medtas.
I hus 5 finns servis för min 50 pers, och i de två övriga husen för min. 20 pers. Servisen innehåller olika glas-sorter, tallrikar, bestick. Även champagne-glas finns.

Hur många sovplatser finns det i huset, och kan man få tilläggsbäddar?

Alla våra hus har tre sovrum med vardera 2 bäddplatser. Sängarna är färdigt bäddade när ni anländer till huset.
Dessutom finns tre extrabäddar som man kan sätta ut var man önskar i huset. Till dessa finns också sängkläder.
Önskas fler tilläggsbäddar så kan vi också leverera dessa, inkl. sängkläder mot tilläggsdebitering. Detta bör överenskommas i samband med bokningen.

Finns handdukar?

Finns stora och små handdukar för 10 personer i varje hus.

Kan vi få poolvattnet bytt under vår vistelse?

Vi byter vatten i poolen under er vistelse, mot en avgift på 40€.
Bör bokas av områdesansvariga Katarina Westerlund (+358 40 715 7861) dagen innan, och görs vanligen följande dag mellan kl 9-13.

Finns det grill?

Varje hus är utrustad med stor gasgrill på terrassen. Gas ingår också.

Är husdjur tillåtna inomhus?

Husen är allergivänliga och därmed är det strängt förbjudet att ha husdjur inomhus.

Hur är det med slutstädningen, ingår den?

Slutstädningen ingår, men är ni en större grupp ser vi gärna att ni diskar undan vartefter så att odiskade diskmängden inte är större än en diskmaskin. För städning utöver den normala mängden, debiterar vi 60€ / timme.

När ska man betala för bokningen?

Vi fakturerar 10-30 dagar före vistelsen. Då det gäller bokningar på 3 dygn eller mer så behöver räkningen vara betald senast på förfallodagen, annars blir bokningen förkastad.

Vad kostar det att avboka?

I det fall att bokningen avbokas senast 30 dagar före den avtalade inceckningsdagen är avbokningen kostnadsfri. Vi förbehåller oss rätten att innehålla 20 % av priset för vistelsen ifall ersättande kund för hela perioden inte kan hittas. Ifall perioden kan säljas åt en annan kund så återbetalar vi hela avgiften.