Catering


Njut av en bit mat.

Catering till er fest/konferens kan bokas via vår kundtjänst.

 

Catering, samarbetspartners:

Strandis Larsmo. Maten levereras från Larsmo färdigt tillredd. Strandis erbjuder allt från möteskaffe till tre rätters menyer. Menyförslag fås via Glasbrukets kundtjänst.

Campen Food&Cake är en restaurang verksam i Nykarleby. Vi har lunchverksamhet samt catering för alla tillfällen. Hos oss kan man boka ett av våra mysiga kabinett för lunch, möten eller fester av alla slag och vi står också till tjänst med catering för utkörning eller hämtning. Vi gör också alla slags tårtor och smörgåstårtor, även bröllopstårtor. Våra produkter görs från grunden och inga onödiga tillsatser används. Vi använder alltid inhemskt kött och försöker i mån av möjlighet att använda säsongsbetonade närproducerade produkter. Vi skräddarsyr gärna era festligheter så de passar just Er.

Juthbacka. Juthbacka erbjuder catering med leverans. Kan bokas via Glasbrukets kundtjänst.

HEJM. Catering från HEJM kan beställas för större sällskap, minimi 15 personer, beställs via Glasbrukets kundtjänst.

Björn Helsing. Kocka med Björn. Boka en kväll med egen kock och tillred maten tillsammans med honom.

 

Varuleveranser:

Bodenbox. Som kund klickar ni in er på hemsidan och väljer de matvaror ni vill avnjuta under er vistelse på Glasbruket. När ni valt era varor går ni till kassan, fyller i den information som efterfrågas och skriver sen in leveransadressen till Glasbruket: Glasbruksvägen 280, 66950 Munsala och väljer önskad leveranstid. Skriv även i kommentarsfältet att leveransen ska till Glasbruket så att vi kan parera leveranstiden i bästa mån av möjlighet så att leveransen finns där runt tiden när ni anländer. Efter att ni fyllt i all den information som behövs, betalar ni varorna och leveranskostnaden till dörren (4,90€). Om ni vill att varorna ska plockas direkt in i kylskåpet tillägger ni det i kommentarsfältet, och priset för den tilläggstjänsten (15€) faktureras separat. Beställningen bör göras senast dagen före leverans! Så enkelt är det!